Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Kelet-európaiként is lehetséges a siker a brit fővárosban

Kelet-európaiként is lehetséges a siker a brit fővárosban
A Wells Fargo & Company a napokban bejelentette, hogy megvásárolta a londoni King William Street 33 alatti (korábban 33 Central néven ismert) ingatlant a HB Reavis nemzetközi ingatlanfejlesztő csoporttól. Az irodaház a Wells Fargo első Egyesült Államokon kívüli ingatlanbefektetése, amely a társaság londoni székhelyeként szolgál majd. A tranzakciót lebonyolító fejlesztő Budapesten is épített és épít irodaházakat, nevéhez köthető, többek között az Árpád híd metróállomás melletti Agora projekt.

A Wells Fargo megközelítőleg 1200, jelenleg a város négy különböző pontján dolgozó munkatársát szeretné 2018 utolsó negyedévére több lépésben a King William Street 33-ba költöztetni. Az irodaház közvetlenül a London Bridge mellett található, a tervezője a John Robertson Architects brit építészügynökség.

A több mint 20 ezer négyzetméternyi "A" kategóriás irodateret összesen 11 szinten valósítják meg. A Szlovákiából indult fejlesztő 2013 végén vásárolta meg a területet, az építkezést 2014 közepén kezdte meg. 2016 júliusában a Wells Fargo megállapodást kötött az épület megvásárlására, amely a londoni ingatlanpiac egyik legnagyobb irodatranzakciója volt abban az évben, egy hónappal a 2016. júniusi Brexit-népszavazás után.

2016.09.28 16:45 A semmiből robbantak be a szlovákok a londoni Citybe

Portfolio Ingatlanmagazin - Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar ingatlanpiacon


Az ingatlanpiac szárnyalása 2017-ben is folytatódott, de a gyors felívelés újfajta kockázatokat is hozott. Az építőipari kapacitással és a munkabérekkel kapcsolatos problémák miatt a projektek folyamatosan drágulnak, ami gyakran a fejlesztőket is újratervezésre kényszeríti. Ez azonban nem szab gátat a beruházásoknak, a következő években több tízezer új építésű lakás, félmillió négyzetméternél is több modern irodaterület, ezret meghaladó 4 és 5 csillagos szállodai szoba, logisztikai csarnokok és hatalmas új székházak - Telekom, MOL, OTP - készülhetnek el. Az 50 legbefolyásosabb ingatlanpiaci szereplő között most is jelen vannak a legnagyobb cégek képviselői, az ismert nevek mellé azonban egyre több új versenytárs zárkózik fel.

A legfrissebb számot keresd a Portfolio Könyvesboltban vagy a nagyobb újságárusoknál!

Forrás

Főlap Ingatlan Kelet-európaiként is lehetséges a siker a brit fővárosban

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1196
Cikkmegtekintések találatai
389784

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz