Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

A világ legrosszabban teljesítő lakáspiacai, ahol még most sem ért véget a válság

A világ legrosszabban teljesítő lakáspiacai, ahol még most sem ért véget a válság
Miközben Magyarországon továbbra is szárnyal a lakáspiac, vannak országok, ahol nem ilyen jó a helyzet. A Business Insider összegyűjtötte azokat az országokat, amelyek lakáspiacain 2017-ben a legnagyobb visszaesés következett be. A vizsgálat ugyan csak az árváltozást veszi figyelembe, noha számos más tényezőt - gazdasági és politikai stabilitás, munkaerőpiaci helyzet, közbiztonság, élhetőségi mutatók - is meg lehetne nézni. Az eredmény tehát szubjektív, de jól mutatja, hogy egy globálisan erősödő világgazdaságban is vannak kevésbé szerencsés országok, ahol a válság még mindig nem ért véget.

9-6.


9.Görögország


A válság egyik legnagyobb veszteseként a lakáspiaci hanyatláson még most sem tudott túljutni a turisták által kedvelt Görögország. Az országban 2008 óta folyamatos a lakásárak csökkenése, az idei év második negyedévében éves szinten 2,5 százalékkal mentek lejjebb az árak. A többi országban végbement áremelkedés miatt viszont a kockázatkedvelő befektetők számára akár érdemes lehet Görögországban is nézelődni.

8.Thaiföld


Az idei évben negatív irányba indultak el a thaiföldi lakásárak is, eddig 2,8 százalékot csökkentek a tavalyi évhez képest.

7.Szingapúr


Szingapúr Délkelet-Ázsia egyik legdrágább városa, a lakásárak azonban ott is csökkenésnek indultak, egy év alatt 3,2 százalékkal.

További információkért kattints a képre!


6.Ukrajna


Ukrajna árcsökkenése talán a legkevésbé meglepő a listán. Az Oroszországgal való konfliktus és a hrivnya gyengülése következtében évek óta csökkennek a lakásárak. A 2016-os 3 százalékos árcsökkenést 2017-ben 5,1 százalékos csökkenés követte.
Ez a cikk folytatódik:
1. 9-6.
2. 5-1.

Forrás

Főlap Ingatlan A világ legrosszabban teljesítő lakáspiacai, ahol még most sem ért véget a válság

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1269
Cikkmegtekintések találatai
432372

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 39 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz