Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Giga hitelmegállapodást írtak alá a Westendre

Giga hitelmegállapodást írtak alá a Westendre
Meglévő hiteleinek refinanszírozása és a West End City Center capex hitelkeretének biztosítása érdekében a Gránit Pólus 335 millió eurós szindikált hitelmegállapodást kötött egy több bankból álló konzorciummal.

A magyar ingatlanpiacon mérföldkőnek számító hitelmegállopodás köttetett a Gránit Pólus és az Erste Group Bank AG, az Erste Bank Hungary Zrt., az UniCredit Bank Hungary Zrt., az UniCredit SpA, valamint a K&H Bank Zrt. konzorciuma között, melynek összege 335 millió eurót (több, mint 100 milliárd forintot) tesz ki, és célja a cég meglévő hiteleinek refinanszírozása, valamint a West End City Center capes hitelkeretének biztosítása.

A tranzakció ismét bizonyítja, hogy a hosszú válság évek után, most már a jó ingatlanokra szívesen kötnek megállapodást a hitelintézetek. Mint azzal már mi is többször foglalkoztunk, a jelenlegi piacon gyakran verseny alakul ki a bankok között a legjobb projektek finanszírozásáért.

2017.10.25 14:05 Lakást építenél? - Könnyen visszautasíthat a bank, ha nem vagy felkészült

A WestEnd City Center nyitása óta Budapest egyik legsikeresebb bevásárlóközpontjának számít, összesen 47 ezer négyzetméter kiskereskedelmi egységnek, 16 ezer négyzetméter A-kategóriás irodaterületnek, valamint az ötcsillagos Hilton Budapest City Hotelnek ad otthont.

A Gránit Pólus csoport vezérigazgatója, Ágházi Gyula résztvevője lesz a jövő hét kedden megrendezésre kerülő Portfolio Property Investment Forum, finanszírozási kérdésekkel foglalkozó panelbeszélgetésének.

Forrás

Főlap Ingatlan Giga hitelmegállapodást írtak alá a Westendre

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1196
Cikkmegtekintések találatai
389803

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 44 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz