Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Örömhír Budapesten: karácsonyi ajándékot kaphatnak a metrózók

Megkezdődtek a tárgyalások a hármas metró felújítását végző vállalkozóval, hogy az adventi hétvégéken visszaállíthassák a metróforgalmat - nyilatkozta az InfoRádiónak Bolla Tibor, a BKV elnök-vezérigazgatója.

A BKV folyamatosan reagál az utasforgalmi adatokra - idézi a rádió honlapja Bolla szavait. Szerinte pozitívak az első tapasztalatok a metrófelújítással kapcsolatban. Bár vannak zsúfolt időszakok, ez nem akadályozza a kívánt úti célhoz való eljutást.

A pótlóbuszok eredeti menetrendhez képesti késését az utasok vártnál lassabb le- és felszálása, illetve az Árpád úton a buszsávba beálló gépjárművek okozzák, emellett a Deák Ferenc tér környékén nagyon beszűkül a belváros áteresztő képessége.

Folyamatosan számolják az utasokat, aminek következményeként a 12-es és 14-es villamos vonalán eggyel több járművet állítottak csatasorba, és lehetőség szerint további sűrítések jöhetnek még. A buszoknál ez, úgy tűnik, nem indokolt.

Mivel hétvégén a teljes metróvonal le van zárva, ez az időszak a kevesebb utas ellenére nagyobb figyelmet igényel. Ugyanakkor, ha műszakilag lehetővé válik, az adventi hétvégeken járhatnak majd a metrók. Erről tárgyalnak az illetékes vállalkozóval.

Forrás

Főlap Ingatlan Örömhír Budapesten: karácsonyi ajándékot kaphatnak a metrózók

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1196
Cikkmegtekintések találatai
389812

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 49 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz