Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Döntsd el te, melyik legyen Magyarország legjobb épülete!

Döntsd el te, melyik legyen Magyarország legjobb épülete!
A Portfolio november 21-i ingatlanos konferenciáján, a Property Investment Forumon immár nyolcadik alkalommal osztjuk ki az elmúlt egy év legsikeresebb ingatlanfejlesztésének járó díjat. 2016 novembere óta számos irodaházzal, logisztikai központtal és hotellel bővült a hazai spekulatív kereskedelmi ingatlanállomány - ezek közül választhatják ki most a Portfolio olvasói azt a 4 jelöltet, akik 21-én ringbe szállnak a Portfolio Property Awards "Év projektje" díjáért.

Melyik az év legjobb épülete? Szavazz!


A szavazás eredménye a Portfolio által szervezett Property Investment Forumon kerül nyilvánosságra, ahol a jelenlévők a legjobb négy projekt közül választhatják ki a győztest.

November 21: az év ingatlanos eseménye Magyarországon


Idén 13. alkalommal rendezzük meg a hazai piac legfontosabb szakmai rendezvényét, a Portfolio Property Investment Forum konferenciát. Egész napos szakmai program, délután párhuzamos tematikus szekciók, esti állófogadás meglepetésekkel, díjátadó és rengeteg kapcsolatépítési lehetőség. A tavaly már több mint 700 főt felvonultató Property Investment Forum Magyarország megkerülhetetlen ingatlanpiaci eseményévé vált az elmúlt több mint egy évtized során. A délelőtti plenáris szekciókat követően délután az elmúlt években megszokott módon 4 párhuzamos szekcióban mélyülnek el a szakemberek egy-egy részpiac kérdéseiben.

Iroda


Graphisoft Park

Forrás: MTI / Jászai Csaba


Az észak-budai Graphisoft Parkban az első és a harmadik negyedéveben is átadtak egy-egy új épületet, először egy 5500, majd egy 2500 négyzetméteres irodával bővítve a hazai állományt.

Nexon székház

Forrás: Nexon


A meglévő irodájától mintegy 100 méterre északabbra húzta fel új épületét a Nexon. A nyolcemeletes épületbe szeptember végén költöztette át budapesti munkatársait a cég.

Nokia Skypark

Forrás: Futureal


2016 utolsó negyedévében 25 400 négyzetméterrel bővült a budapesti modern irodaállomány, átadták ugyanis a Corvin sétány irodafejlesztését, a Nokia Skyparkot, ami 100 százalék 'build-to-suit' fejlesztésként a Nokia Networks egyedi bérlői igényeinek megfelelően épült.

Logisztika


Airport City G

Forrás: Airport city


2016 negyedik negyedévében adták át a 6700 négyzetméteres Airport City G épületét. A fejlesztő és a tulajdonos a CPI Hungary Kft.

BILK L2 épület

Forrás: Beloght


A Market fejlesztésében, 2017 első negyedévben valósult meg a 8200 négyzetméteres épület. A 12 méteres hasznos belmagasságú csarnok főként logisztikai raktárként funkcionál.

BSZL Budapest Dock Szabadkikötő

Forrás: BSZL


19 200 négyzetméteres alapterületével az év egyik legnagyobb átadott épülete készült el a Budapest Dock Szabadkikötő területén.

NIPÜF Inpark Páty

Forrás: Várkapu


Az Inpark a magyar állami tulajdonú NIPÜF Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. cégcsoportjának márkaneve, ami 2017 harmadik negyedévében Pátyon fejezett be egy 23 400 négyzetméteres logisztikai épületet.

Prologis Sziget

Forrás: Prologis


Hét épületben 120 ezer négyzetméternyi logisztikai ingatlan található a Prologis Park Budapest-Sziget területén, ami 2017-ben 21 100 négyzetméterrel bővült.

Hotel


Exe Danube Budapest

Forrás: Exe Danube


Új, 101 szobás szállodát nyitott Budapesten az Eurostars Hotel Company, a spanyol Group Hotusa szállodai divíziója. A négycsillagos Exe Danube Budapest, a csoport második szállodája Magyarországon.

Hotel di Verdi Budapest

Forrás: Di Verdi Hotel


Budapest IX. kerületében adták át 2017-ben a Hotel Di Verdi négcsillagos szállodát, aminek szinte mindegyik szobájához erkély is tartozik.

Medic & Wellness Hotel Bonvital Hévíz

Forrás: Termálfürdő


A hévízi tó-tól 100 méterre elhelyezkedő Bonvital Wellness & Gastro Hotel, Hévíz legújabb, négycsillagos szállodája. A komplexum 80 szobával, 10 lakosztállyal és wellness részleggel várja a vendégeket.

Park Inn Hotel Zalakaros

Forrás: Revngo


A Carlson Rezidor Hotel Group-hoz tartozó, 2017 júniusában megnyitott Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel a Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő szomszédságában, 236 szobával áll a vendégek rendelkezésére.

Forrás

Főlap Ingatlan Döntsd el te, melyik legyen Magyarország legjobb épülete!

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1196
Cikkmegtekintések találatai
389813

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 48 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz