Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Drágább volt a felújított metrókocsi Budapestnek, mint az új egy orosz nagyvárosnak

Olcsóbban szerzett most be új metrókocsikat Nyizsnyij-Novgorod, mint amennyiért Budapest felújított metrókocsikat vásárolt 2015-ben - hívja fel a figyelmet az Index. A Metróért Egyesület vezetője megadta a magyarázatot.

Nyizsnyij-Novgorod városa egyenként 56,5 millió rubelért szerzett be a napokban 23 darab új metrókocsit a Metro Report szaklap szerint. A város 40 éves Metrovangmasokat cserélte le ugyanilyen márkájú kocsikra. Ehhez képest Budapest 2015-ben 67,5 millió rubelt fizetett a felújított metrókocsikért átlagosan, amikor 222 db-ot ugyanettől a cégtől, szintén 40 éves Metrovagonmasokat lecserélve újabbakra. Az orosz nagyváros tehát 17%-kal olcsóbban szerzett be teljesen új metrókocsikat, mint a magyar főváros felújítottakat.

Bíró Endre, a Metróért Egyesület vezetője azonban elmagyarázta az Indexnek, hogy az új novgorodi metró (típusa: 81717.6) kevésbé korszerű, mint a Magyarországon hadrendbe állított felújított kocsik. Hajtásuk elavult, régi szerkezetű forgóvázzal rendelkeznek, miközben a budapestieket Hitachi hajtja, Knorr fékrendszerrel és CAF kerékpárral. A magyar metrók tehát felújítottak, de újabbak az újnál is.

Forrás

Főlap Ingatlan Drágább volt a felújított metrókocsi Budapestnek, mint az új egy orosz nagyvárosnak

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1196
Cikkmegtekintések találatai
389819

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 50 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz